Over mij

Waarom ik boudoir fotrografeer?

Als fotograaf krijg ik altijd de vraag “Waarom boudoir?” en het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel.

 

Boudoir geeft niet alleen jou kracht, het geeft mij ook kracht. Het geeft me de kans om verder te gaan dan woorden. Ik zou tegen ieder van jullie kunnen zeggen "je bent mooi", maar laten we eerlijk zijn, negen van de tien keer geloof je me niet.

 

Ik heb het voorrecht om achter de lens van een camera te kruipen en beelden vast te leggen die zo mooi en krachtig zijn dat het tranen van vreugde in de ogen van een vrouw kan brengen. Ik mag deel uitmaken van het proces om een ​​vrouw te laten zien, niet te vertellen, hoe opmerkelijk ze is.

 

Ik zie vrouwen echt geloven in hun waarde, hun kracht en hun schoonheid, en ik moet zeggen, ik kon me niet voorstellen iets magischers te doen.

beste-boudoirfotograaf-in-utrecht-olaf-schulte.jpg

Wat anderen zeggen

“Bij binnenkomst meteen een hele fijne sfeer, onder het genot van koffie en wat lekkers samen met de visagiste besproken wat mijn wensen en ideeën en verwachtingen waren. Er werd super geluisterd naar wat ik wilde en de resultaten passen ook echt supergoed bij mij! De make up was echt ontzettend goed gedaan en de foto's zijn zo gaaf geworden! Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik hoop in de toekomst nog een keer samen te kunnen werken! Dat lijkt me hartstikke leuk! Het was echt een verwen moment voor mezelf. De communicatie met Olaf gaat soepel en hij legt je echt op je mooist vast! Voor mij een top ervaring!”

Linda