ERVARINGEN

Wat vonden anderen van hun fotoshoot?

beste-boudoir-fotograaf-utrecht-02465.png

Cora

Er is niemand beter in staat je te vertellen hoe gaaf zo'n sessie is

Olaf heeft een erg leuke manier om de shoot voor te bereiden wat vertrouwen geeft naar de shoot toe. Tijdens de shoot is hij professioneel en rustig waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde.

 

En het eindresultaat: WAUW!!! Dat mag er meer dan wezen!

Emily

De fotoshoot met Olaf was een van de meest ontspannen en makkelijkste shoots die ik ooit heb gedaan. Hij is een fantastisch gemakkelijke persoon die een geweldig gevoel voor humor heeft. Gaat op een fantastische manier met zijn camera om en was vol energie, rondstuiterend een lach op onze gezichten brengend. Ik kijk ernaar uit om de beelden te zien, dit was een van mijn favoriete fotoshoots. Olaf is echt een erg leuke en getalenteerde fotograaf, met wie het heel erg leuk werken is. Ik kan hem niet genoeg aanbevelen!

beste-boudoirfotograaf-in-utrecht-portfolio-2269.jpg
beste-boudoirfotograaf-in-utrecht-portfolio-1207.jpg

Linda

Bij binnenkomst meteen een hele fijne sfeer, onder het genot van koffie en wat lekkers samen met de visagiste besproken wat mijn wensen en ideeën en verwachtingen waren. Er werd super geluisterd naar wat ik wilde en de resultaten passen ook echt supergoed bij mij!

 

De make up was echt ontzettend goed gedaan en de foto's zijn zo gaaf geworden! Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik hoop in de toekomst nog een keer samen te kunnen werken! Dat lijkt me hartstikke leuk!

 

Het was echt een verwen moment voor mezelf. De communicatie met Olaf gaat soepel en hij legt je echt op je mooist vast! Voor mij een top ervaring!

Marion

Hallo Olaf, Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne ochtend ik vond het echt super leuk. En wat een prachtige foto heb je geleverd. Ik vond het fijn dat Diana zo goed geholpen heeft en ik was snel op mijn gemak. Ik kan eindelijk zeggen tegen mezelf dat ik toch wel mooi ben. En ik vond het fijn dat mijn man erbij was hij heeft het ook erg leuk gevonden vandaag. Iets moois om naar terug te kijken dankjewel! Groetjes,

beste-boudoirfotograaf-in-utrecht-portfolio-2965.jpg